Boer aan Tafel

Min: €0 Max: €5

Boer aan Tafel maakt ambachtelijk, verwerkte gemaksproducten voor jou.

Dan weet je wat je lekker eet!

Boer aan Tafel

Ik ben Janneke Donders, de smaakregisseur van dit bedrijf.

 

Boer aan Tafel is ontstaan doordat ik zelf, door tijdgebrek en een jong gezin, weleens een makkelijke maaltijd op tafel wil zetten. Maar als moeder en foodie wilde ik dat natuurlijk wel verantwoord doen. Helaas wordt op gefabriceerde gemaksproducten altijd bezuinigd op kwaliteit, tijd en smaak en is het nooit duidelijk waar het vandaan komt. Daar baalde ik van! En ik niet alleen! Dat moest anders kunnen. En dat kan!

Assortiment

Als eerste maken we een mooi assortiment van heerlijke, seizoensgebonden soepen & sauzen in een mooie, stoere pot. Ze zijn gemaakt van smaakvolle ingrediënten van de lokale boer en worden ambachtelijk verwerkt. We gebruiken alleen verse groenten en kruiden en goede specerijen. Zo maken we bijvoorbeeld een heerlijke warme pompoensoep met een vleugje anijs, een kruidige aardappel preisoep en mooie Zwolse mosterdsoep voor de winterse dagen. Richting de zomer gaan we je weer verrassen met een romige aspergesoep en in de zomer boerentomaten en andere groentesoep. Alle soepen en sauzen die we maken zijn vegetarisch. Tips voor vlees & vis toevoegingen staan op het etiket.

100 % traceerbaar en smaakvol!

Omdat we de ingrediënten rechtstreeks inkopen bij de lokale (licht)groene boer zullen we voor het komend jaar goed gaan bekijken welke oogsten we het beste kunnen gebruiken voor onze producten. Er komen dus nog veel verrassingen in ons assortiment. Doordat we op de pot schrijven welke boer wat geproduceerd heeft, weet je precies waar je soep vandaan komt en welke boer er zijn beste beentje voor heeft gezet. Ook kan je onze boeren eens een bezoekje brengen en met eigen ogen bekijken wat de boer verbouwt of nog meer doet.

Boer aan Tafel


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »