Fresh Fruit Express Verse Smoothies

Min: €0 Max: €10

Veggie Express

SMOOTHIES, FRUIT MILKSHAKES EN COCKTAILS

In heel Europa is een duidelijke trend zichtbaar naar gezonder en bewuster eten. Fruit is een onmisbaar onderdeel van gezonde voeding. Smoothies sluiten daarom uitstekend aan bij deze trend en worden dan ook steeds meer verkocht in horeca en catering.

FRESH FRUIT EXPRESS

Fresh Fruit Express is sinds 2007 een snelgroeiende organisatie binnen Europa met een sterke visie en focus. Fresh Fruit Express stelt zich ten doel om de fruit en groente consumptie te stimuleren via de verkoop van een trendy en gezond fruit & groente-concept in de foodservice en de catering. Daarbij zijn de volgende uitgangspunten van toepassing.

  • Smaak; alleen rijpe en smaakvolle fruitsoorten worden gebruikt.
  • Gezondheid; er worden geen suikers toegevoegd, ook niet via de Smoothie basissap.
  • Snelle en eenvoudige bereiding; in 35 seconden bereidt u een smoothie vanuit de diepvries.
  • Blenders; Wij ondersteunen u met zeer betaalbare en heel gebruiksvriendelijke blenders via de webshop van fresh fruit express.

Het Fresh Fruit Express concept biedt u de mogelijkheid om met een zeer geringe investering verse smoothies (nu ook met frozen yoghurt), fruit milkshakes en cocktails te bereiden. U start als het ware uw eigen Smoothiebar. Naast onze 8 Fresh Fruit Express diepvries fruitmixen leveren we ook 3 Veggie Express diepvries veggiemixen die u allemaal met dezelfde Fresh Fruit Express Smoothie Basissap bereidt.

Het enige dat u nodig heeft om te starten is één goede blender, de 8 smaken diepvries fruitmixen, het basissap 100% fruit, onze frozen yoghurt en de Pina Colada instant mix. Er zijn ook speciale bedrukte Fresh Fruit Express meeneem bekers en rietjes.

HOE WERKT HET SMOOTHIE CONCEPT?

Voeg 250 ml (300 ml voor veggie) Fresh Fruit Express Basissap (100% fruit) toe aan 1 zakje diepvries fruitmix van 150 gram voor een 100% fruit Smoothie. Deze doet u direct vanuit de diepvries in uw blender. Na 35 seconden mixen in de blender kunt u een heerlijke en gezonde smoothie zonder toegevoegde suiker presenteren van maar liefst 400 ml. Die bevat daarbij minimaal 75% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit en bevat geen toegevoegde suiker. Onze smoothies en cocktails gaan na bereiding minimaal 5 uur lang niet schiften, zodat u ze ook van tevoren kunt bereiden. Ze zijn ook 48 uur houdbaar in de koeling.

Met een kleine aanpassing kunt u met ons concept ook een fruitmilkshake, cocktail, dessert, amuse of fruitshot bereiden. Voor een verse Pina Colada bijvoorbeeld vervangt u een gedeelte van het sap door rum, zoals bijvoorbeeld Bacardi Lemon. Zie voor de uitgebreide gebruiksaanwijzing onze bereidingslijst.

Onze 8 diepvries (waarvan 4 ook biologisch) fruitmixen en 3 veggie mixen, het Basissap, de frozen yoghurt en de Pina Colada instant mix zijn minimaal 6-12 maanden houdbaar. Op deze manier kunt u een soms wel een heel jaar lang genieten van verse smoothies met de producten van Fresh Fruit Express! 


Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »