Grootmoeders Keuken

Min: €0 Max: €5

Delicatessen uit de regio

Grootmoeders Keuken is een groothandel in delicatessen uit de regio. Sinds 2003 levert Grootmoeders Keuken producten aan groothandels, winkels en horeca in zowel binnen- als buitenland. Wij hechten waarde aan de traceerbaarheid van de producten (dat geldt óók voor de grondstoffen). Voor ons is het belangrijk dat iedereen weet waar onze producten vandaan komen en wat er in zit. Onze producten bevatten zo min mogelijk toegevoegde suikers en onnodige E-nummers. Niet al onze producten zijn biologisch, maar ze zijn wel altijd duurzaam geteeld en geproduceerd. Grootmoeders Keuken staat voor eten zoals onze grootmoeders dat vroeger serveerden: puur, voedzaam en smaakvol. Wij gaan terug naar de oorspronkelijke principes van eten.


Producten

Grootmoeders Keuken levert een keur aan producten. Kaas, mosterd, honing, jam (ook suikervrij), stroop, smulsaus (ook suikervrij), vruchtensap, vruchtendrank, vruchtenwijn, likeur, siroop, koffie en thee. Ons netwerk is groot. Wij kennen veel producenten. Als er bijzondere wensen zijn, aarzel dan niet om het ons te vragen. Er is veel mogelijk!

Op de foto: Duindoornbessen. Deze bessen worden o.a. verwerkt tot jam, siroop en thee.


keurmerk

bewaaradvies

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »