MyGoodFoodShop

Min: €0 Max: €5

 
 

Altijd goed eten met MyGoodFoodShop

 

Na MySeafood is nu ook MyGoodFoodShop online en dat maakt altijd goed eten makkelijker. Je stelt je eigen boodschappenlijstje samen vanuit recepten en losse ingrediënten. Daarbij heb je een ruime keuze uit de beste  groenten, fruit, noten, vis en andere gezonde producten. We bezorgen 2 keer per week in heel Nederland.
Onze verse producten voordelig proeven? In de hele maand juli krijg je als welkomstcadeau 15% korting op je bestelling met de code ALTIJDGOEDETEN (bij bestellingen vanaf 50 euro).

Like onze MyGoodFoodShop Facebookpagina om mee te praten over nieuwe recepten en om als eerste op de hoogte te zijn van alle acties!  Like http://www.facebook.com/mygoodfoodshop on Facebook

 
Ga naar winkel

Win een Week Goed Eten

Plaats een bestelling in onze webwinkel in juli en maak automatisch kans om een Vitamine-boost te winnen met daarin vis, groente, fruit en noten voor een hele week! Aan het einde van de maand kiezen we de winnaar!

 

Recept: Verse zalm-salade met zoete aardappel

Een van onze verse recepten van de maand juli is een verrassende salade met de beste zalm en gezonde zoete aardappels. Wil je hiermee je vrienden / familie verrassen? Gebruik dan in de maand juli de code ALTIJDGOEDETEN voor 15% korting (bij bestellingen vanaf 50 euro) en wij bezorgen alle ingrediënten plus het recept bij je thuis. Wie nodig jij uit voor het eten?

Ons verhaal

Bij MyGoodFoodShop werken we met Nederlandse familiebedrijven samen aan extra keuze voor jouw favoriete boodschappen. We bieden een groot en uitsluitend gezond assortiment en een betere kwaliteit en prijs doordat we meteen vanaf het land en vanuit de zee bezorgen. Ook hebben we geen rare verplichtingen. Wij stellen gezonde maaltijden en producten voor, maar jij bepaalt altijd zelf wat je koopt. Alles kan met elkaar gecombineerd worden en we bezorgen het in één keer bij je thuis. 

- Laat je inspireren om beter te eten -

Ruud van Rijn, oprichter: “Ik geloof dat goed eten leidt tot langer en gezonder leven, en dat gun ik iedereen. MyGoodFoodShop laat de verleiding aan suiker, zout en toevoegingen uit de supermarkt links liggen. Ook de dure maaltijdboxen die bepalen wat je eet (en waar je lastig vanaf komt) waren het voor mij en mijn gezin niet helemaal. Daarom heb ik gezocht naar een beter alternatief en MyGoodFoodShop opgezet. Er is mooi werk aan de winkel!” 

 
- www.mygoodfoodshop.com -

Ingrediënt van de week: Framboos. Wist je dat frambozen hooikoorts kunnen verlichten en bijdragen aan een gezonde huid? Help op een lekkere en natuurlijke manier je lijf gezonder te worden door frambozen te eten! Geplukt door onze fruit-experts en te bestellen via de webshop. Klik op de frambozen voor meer informatie!
 
Recepten-inspiratie van MyGoodFoodShop voor de zomer:
Ja, ik wil meer verse recepten van MyGoodFoodShop bekijken!
 


Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »