Sallands Trots

Min: €0 Max: €5

Een kleinschalig ambachtelijk bedrijfje dat puur uit hobby en passie is ontstaan. Het is begonnen met ons ambachtelijk gerookt spek, daar wij echte barbecue fanaten zijn. Vrienden die dit proefden, overtuigden ons steeds weer van de bijzondere kwaliteit en adviseerden ons hier handel van te maken, zodat veel meer mensen van deze unieke pure smaak kunnen genieten. Dit hebben we waar gemaakt door op streekmarkten te gaan staan.

Maar al gauw bleef het hier niet bij, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zo werd er op een mooie late zomeravond achter het huis besloten om ons te gaan verdiepen in echte droge worst. Daar Frank uniek is in het creëren van smaken was de basis al snel gelegd. Daar wij eerlijk en schoon willen werken waren we inmiddels al HACCP-gecertificeerd dus 1 telefoontje en ons proefworstje kon naar het laboratorium. Nadat deze vele malen goed uit de test kwam, werden de smaken al snel uitgebreid, uiteraard allemaal vanuit dezelfde goede basis. Ook deze worsten gaan mee naar dezelfde streekmarkten waar ze over de toonbank rollen en de vele complimenten weer binnen stromen.

WAT IS HET UNIEK ALS 2 MENSEN PUUR UIT LIEFDE VOOR HET VAK SMAKEN KUNNEN CREEREN DIE ZOVEEL MENSEN POSITIEF DOEN VERRASSEN!

Daar wij graag op de ambachtelijke wijze willen blijven produceren, dus zeer arbeidsintensief, blijft er weinig tijd over voor de streekmarkten, en vooral niet te vergeten ons gezinsleven. Dit heeft ons doen besluiten om afnemers te zoeken, met dezelfde passie voor pure producten. Dit is voor ons een extra stimulans om vol enthousiasme te blijven produceren en de samenwerking kunnen voortzetten. En wie weet ook met u.

Met vriendelijke groet,

Foodservice Salland

Sallands Trots

Frank en Marian Hutten


bewaaradvies

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »