Van de Vis Eierspecialist - Échte Barneveldse scharreleieren

Min: €0 Max: €5

Familiebedrijf met liefde voor het vak:

Ons bedrijf bestaat al sinds 1957, een echt familiebedrijf. Dit veelzijdige bedrijf bestaat uit legpluimvee en een eierpakstation. Hierdoor kunnen wij zelf onze eieren sorteren en verpakken. Wij verpakken eieren alleen van onze eigen kippen. Onze hennen leveren elke dag topkwaliteit! Ze krijgen altijd exact hetzelfde voer met extra maïs. Dat verklaard de goede smaak en constante hoge kwaliteit.

Duurzaam & maatschappelijk verantwoord ondernemerschap:

Ook wij staan achter duurzaamheid en zijn zuinig op onze natuur.

Door korte lijnen proberen wij zo efficiënt mogelijk te werken. Onze mest laten wij verwerken door BMC Moerdijk. Daar wordt het omgezet in duurzame elektriciteit.

Daarnaast zijn wij als bedrijf betrokken bij verschillende maatschappelijk projecten. Wij vinden het belangrijk om burgers te betrekken bij onze sector zodat er meer wederzijds begrip en waardering komt. Transparant zijn en laten zien wat je doet vinden we belangrijk.

Onze scharrelhennen:

Ook qua leefruimte denken we mee. Van nature leeft dit dier aan de rand van een bos. In onze stallen is dan ook gekozen voor een volièresysteem dat uitgaat van deze filosofie en waar de hennen naar hartenlust kunnen fladderen, eten, drinken en scharrelen. Door goede dagelijkse zorg voor onze hennen gebruiken wij geen antibiotica. Tot slot houden wij onze hennen volgens strenge richtlijnen van IKB. Hun welzijn is dus zeker gegarandeerd.

Echte Barneveldse scharreleieren.

Op onze speciaal ontworpen doosjes staat de naam “echte Barneveldse scharreleieren”

Een puur, lokaal streekproduct geproduceerd door onze eigen scharrelkippen.


Een echt Barnevelds ei, wanneer smaak voorop staat!’

http://www.verseeieren.nl/
https://www.facebook.com/verseeieren

http://www.verseeieren.nl/


keurmerk

bewaaradvies

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »