Zondag 20 november Trots Heemstede

Trots op de Vrijheidsdreef Heemstede 2016

c_d_-van_-onselen_18-07-2015_10-21-36_detail

Aangestoken door het succes van Trots bij Groeneveld, zijn we niet stil blijven zitten.
We hadden daar wel onze ideeën over, maar hebben uiteindelijk gekozen voor een locatie in het westen van het land in de omgeving zuid-Haarlem. Heemtede is een plek recht in onze doelgroep en hier kunnen we de bezoekers een zelfde dagbesteding bieden zoals in Baarn.

Het schitterende uitzicht over de landerijen en aangelegde dreef, geeft de Vrijheidsdreef een perfecte sfeer voor een mooie Trotsmarkt.
We gaan organiseren iedere 3de zondag van Juli t/m september van 11 tot 17 uur. De maanden oktober en november zijn nog een optie vanwege het feit dat we dan niet terecht kunnen op de Vrijheidsdreef i.v.m. grootschalig onderhoudt.
Op zondag is het een druk bezochte wandellocatie en mede door de bekendheid van het landgoed Groenendaal en de uitstekende bereikbaarheid een troef in Trots handen. Op het aangrensende landgoed is een prachtige kinderboerderij en betaalde speltuin gevestigd. Vanaf Juli zullen we dus tot en met September organiseren in Heemstede aan de Vrijheidsdreef.
Met omliggende gemeentes als Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Hoofddorp en Vijfhuizen zal deze locatie
ook veel publiek trekken uit het westland.
Dit jaar gaan we op deze locatie hard werken om deze regio op korte termijn een solide markt op de 3de zondag van de maand te geven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »