Zondag 27 november Trots Rosendael bij Arnhem

Trots Bij “Kasteel Rosendael”

20150524_110752

Gelegen tegen de Posbank en in de gemeente Rozendaal ligt dit 700 jaar oude landgoed waar we iedere 4de zondag van de maand gaan staan met een schitterende en divers ingedeelde markt. Prachtige Rozentuinen, de bedriegertjes en een kasteel dat volledig intact is maakt dat dit een ultieme dagbesteding is en een omarmende locatie voor Trots.
Het landgoed is in beheer bij het Geldersche landschap en kan zich tot de top van Nederland rekenen.Trots mag ook hier laten zien wat passie is.
We organiseren van Maart t/m November met een kerst special op 9-10-11 December 2016. In de september editie hebben we een uitstapje gemaakt naar het oogst feest. Dit evenement voorkomt dat we van onze vaste dag af moeten en we sluiten dan aan bij het evenement dat circa 1700 op zich trekt. Met de trouwe bezoekers van trots zal dit zeker fors doorstijgen.
Rozendaal heeft als buurt gemeentes Arnhem, Velp, Rheden en de Steeg. Maar de gemeentes Oosterbeek, Doorwerth, Dieren, Westervoort, zevenaar en Duiven zullen ook zeker weer hun weg vinden.
De markt kent de openingstijden van 11 tot 18 uur

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »