Zondag 4 september Markt in ´t Park, Zoetermeer 11 tot 17 uur

Markt in ’t Park?

Een artistieke lifestylemarkt in het hart van Zoetermeer op initiatief van Terra Art Projects, de organisatie achter het succesvolle festival ‘Zondag in ’t Park’.

Vintage, handmade, fashion, kids items, affordable art, design, food & meer

Op zondag 4 september 2016 vindt de tweede editie van de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ plaats in het intieme Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. De organisatie kijkt terug op een succesvolle première. Vorig jaar verkochten ruim vijftig standhouders de mooiste producten en het lekkerste eten! Dat de behoefte aan een laagdrempelige plek waar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot is, bleek uit de toestroom van enthousiaste bezoekers.

Het ontspannen en gezellige sfeertje maakte de markt een leuke dag uit voor de bezoekers én standhouders. Reden genoeg om het park ook dit jaar weer om te toveren tot een marktterrein voor makers.

Naast de kramen met voor ieder wat wils, zijn er tijdens de editie van 2016 ook leuke creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen en een aantal originele food trucks!

Ontdek hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en laat je inspireren! Ben je op zoek naar mooie producten met een verhaal of bijzondere en vaak unieke items voor je interieur of kledingkast? Wil je heerlijk eten en drinken en in contact komen met ontwerpers, designers en kunstenaars? Dan ben je bij ‘Markt in ’t Park’ op het juiste adres. Kom met vrienden, je gezin of oma. Iedereen is welkom!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »