Nieuwsbrief Nummer 10: Lekker koken

Beste uniqlekker-volger,

Wist je dat er veel authentiekere maaltijdboxen zijn dan de meest bekenden, waar vaak multinationals achter zitten? Neem nou bijvoorbeeld De Buurman uit het Overijsselse Salland. Ze werken met lokale telers, boeren en ambachtslieden: hun lokale helden. En voor de recepten heeft De Buurman een speciaal diëtisten team dat zorgt voor gevarieerde voeding.

Elke week vernieuwen de recepten die De Buurman die week in de maaltijdbox heeft. Deze week zijn dat:

  1. Noedels met gerookte zalm en wokgroente. De zalm komt van de beroemde rokerij van Jongens van de Fant uit Urk en de paprika van Jan en Ton Noorland uit IJsselmuiden.
  2. Boerenkoolstamppot met paddenstoelen en rookworst van de biologische varkenshouderij van Nieske Neimeijer in Heino.
  3. Witlof met ham en kaas uit de oven, heerlijk smeuïg gemaakt met ambachtelijke Hangop (van milde yoghurt) van De Knapenvelder uit Raalte.

Authentieke gerechten met een moderne touch die je binnen een half uur bereidt, en alle ingrediënten met kookinstructies worden op maat geleverd.

Bestel per 2, 3 of 4 personen voor dinsdag op uniqlekker.nl en ontvang vrijdag thuis, speciaal voor jou vers van het land geplukt! En je kunt tegelijk ook producten van andere uniqlekker-deelnemers bestellen.

We wensen je een smakelijke week.

Vriendelijke groet,

Anno Müller

Keizersweg 79

7451 PH Holten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »