Nieuwsbrief Nummer 2


 

Beste uniqlekker-volger, 

De eerste week van uniqlekker.nl zit er op en we krijgen enthousiaste feedback! Daarom gaan we snel door om nog meer fijnproevers kennis te laten maken met de duurzame levensmiddelen en streekproducten van onze deelnemende leveranciers! Als nieuwsbrief abonnee krijg je onze nieuwe acties natuurlijk als eerste te horen.

Vanaf vanmiddag hebben we maar liefst 4 nieuwe weg-geef-acties! Op onze acties pagina kun je er alles over lezen. Profiteer snel want de meesten zijn beperkt beschikbaar!

Ook waren we afgelopen week natuurlijk erg blij met de uitzending op RTV Oost. Als je dit hebt gemist, kun je de reportage terugkijken op uniqlekker video.

Tenslotte, doordat we de afgelopen week veel in de publiciteit zijn geweest, hebben we veel aanmeldingen gekregen van nieuwe leveranciers die willen deelnemen aan uniqlekker. In de komende nieuwsbrieven meer daarover!

De activiteiten van onze deelnemers kun je volgen op onze facebookpagina. 

Wij wensen je een smakelijke week! 

Vriendelijke groet,

   

Als je de uniqlekker.nl nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, beantwoord dan gewoon dit bericht en we schrijven je uit.

Nieuwe abonnees voor de nieuwsbrief kunnen zich inschrijven op uniqlekker.nl of ons een email sturen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »