Nieuwsbrief Nummer 3


 

Beste uniqlekker-volger, 

Het is al weer even geleden, dus we hebben veel nieuws!

Misschien heb je het al gehoord: we komen naar je toe! Niet alleen bij je thuis maar nu ook op verschillende mooie markten in het land. Echt iets voor de eerlijk-eten-liefhebber.

Komend weekend staan we zowel zaterdag als zondag op NeighbourFood in Amsterdam. Een leuk dagje uit! En we hebben daar een speciale actie voor: onder iedereen die zich dit weekend inschrijft voor deze nieuwsbrief, verloten we voor €50 aan duurzame levensmiddelen en streekproducten. Zegt het voort! 

Het weekend van 24 tot 26 juni staan we maar liefst 3 dagen in de Achterhoek: Farm & Country Fair bij Aalten aan de grens. Hier komen jaarlijks 40.000 bezoekers. Kaarten voor volwassenen, vanaf 14 jaar, kosten € 13.50 per persoon, maar als je het ons snel laat weten kunnen we misschien nog kortingskaarten regelen.

En zondag 3 juli staan we weer op de Pure Markt, dit keer in het historische dorpscentrum van Oudekerk a/d Amstel. Bijgevoegd vind je een foto van onze kraam op de editie van vorige week in het Amstelpark in Amsterdam.

Verder hebben we ook al de gesprekken met een nieuwe uniqlekker-deelnemer afgerond. Sinds vorige week zijn Noaber Eieren, uit Enter, te koop via uniqlekker.nl. Dit is weer een mooie toevoeging aan ons assortiment en we hopen er binnenkort nog meer aan te kunnen kondigen.

De activiteiten van al onze deelnemers kun je volgen op onze facebookpagina. 

Wij wensen je een smakelijke week! 

---

Vriendelijke groet,

Anno Müller

Keizersweg 79

7451 PH Holten

0548-855510

 

Als je de uniqlekker.nl nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, beantwoord dan gewoon dit bericht en we schrijven je uit.

Nieuwe abonnees voor de nieuwsbrief kunnen zich inschrijven op uniqlekker.nl of ons een email sturen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »