Nieuwsbrief Nummer 4


 

Beste uniqlekker-volger, 

Eerlijk eten met de beste standaard service, daar gaan we voor! Daarom blijven we onze dienstverlening vernieuwen, met een service die je bij niemand anders krijgt. Voor een eerlijke prijs die de producent zelf bepaalt.

Op dezelfde dag leveren was al uniq, maar vanaf nu kun je ook zelf bepalen hoe laat op de avond we bij je thuis komen! Bij het uitchecken kun je kiezen voor een aflevertijdblok van een uur. Dus mocht je vanavond tot 20:00 uur aan het sporten zijn, geen probleem, we komen na die tijd. En als je je bestelling vandaag bij het avondeten al op tafel wil zetten, kies dan voor afleveren voor 18:00 uur.

Verder herinneren we je graag nog aan onze belangrijkste besteltijdstippen. Normaal gesproken is dit van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur. Maar er zijn een paar uitzonderingen:

  • Coop producten: voor 11:00 uur besteld, ´s avonds in huis
  • De Buurman regionale maaltijdboxen: voor dinsdag besteld, vrijdag in huis
  • Buffalo Farm Twente BBQ pakket of mozzarella: dinsdag of donderdag voor 13:00 uur besteld, woensdag of vrijdag in huis.

De zomer komt er nu echt aan dus bestel je BBQ pakket met een heerlijk Nederlands wijntje of biertje op tijd!

Voor onze levergebieden zie de kaart onderaan dit bericht.

Volgend weekend staan we weer op de Pure Markt in het Amstelpark in Amsterdam. Dit is aan de zuidkant van de ring bij de RAI, gemakkelijk te vinden met de auto en het OV.

De activiteiten van al onze deelnemers kun je volgen op onze facebookpagina. 

Wij wensen je een smakelijke week! 

---

Vriendelijke groet,

Anno Müller

Keizersweg 79

7451 PH Holten

0548-855510

 

Als je de uniqlekker.nl nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, beantwoord dan gewoon dit bericht en we schrijven je uit.

Nieuwe abonnees voor de nieuwsbrief kunnen zich inschrijven op uniqlekker.nl of ons een email sturen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »