Nieuwsbrief Nummer 7

Min: €0 Max: €5


 

Beste uniqlekker-volger, 

Om nog lekker na te kunnen genieten van de zomer, leveren we vanaf volgende week de "frozen cocktails" van N1CE. Vier klassieke cocktailsmaken MargaritaMojitoPina Coldada en Strawberry Daiquiri als een ijsje, verfrissend en prikkelend voor al je zintuigen! De cocktails zitten in handige, volledig recyclebare papieren 'cones', en bevatten 5% alcohol.

Een andere zomerse uitbreidingen van ons assortiment is Biologische suikermais en courgette van Tuinderij Haverkamp. Rechtstreeks van het Sallandse land!

En Van de Vis Eierspecialist gaat verder met haar scharreleieren: vanaf nu zijn er Past(ei) wokkels (tarwe pasta) & Past(ei) knietjes (spelt pasta). Deze pasta wordt gemaakt op pure ambachtelijke wijze, zonder extra toevoegingen. De tarwe en spelt komen uit Twente van een boerderij die deze pasta nog op de ouderwetse ambachtelijke manier bereidt. Uiteraard met Barneveldse scharreleieren!

Kortom, genoeg reden om weer eens een bestelling te doen op uniqlekker.nl. Voor 13:00 uur besteld, voor 18:00 uur in huis! Of later, als je dat wilt. Zie onze levergebieden op de kaart onderaan dit bericht.

Tenslotte, hieronder staat het prachtige Kasteel Rosendael, bij Arnhem, afgebeeld. Komende zondag staat uniqlekker op deze TrotsMarkt. Dit is een serie markten met mooie producten op fantastische locaties. We waren de afgelopen weken ook al op TrotsMarkten in Baarn en Heemstede. Je bent van harte welkom om onze (h)eerlijke producten hier te proeven.

De activiteiten van al onze deelnemers kun je volgen op onze facebookpagina. 

Wij wensen je een smakelijke week! 

---

Vriendelijke groet,

Anno Müller

Keizersweg 79

7451 PH Holten

0548-855510

 

Als je de uniqlekker.nl nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, beantwoord dan gewoon dit bericht en we schrijven je uit.

Nieuwe abonnees voor de nieuwsbrief kunnen zich inschrijven op uniqlekker.nl of ons een email sturen.

 

 


Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »