Nieuwsbrief Nummer 9: Landelijk een mooi geschenk


 

Beste uniqlekker-volger, 

 

Nu de donkere dagen in aantocht zijn, bieden we mooie producten om iedereen wat op te vrolijken! Wat dacht je van het prachtig exclusieve Geschenkpakket Puur & Smaakvol! Een stijlvolle samenwerking van Michelin-ster-restaurant De Swarte Ruijter, Wijngoed Gelders Laren en Versboerderij Daalwiek. De beschikbaarheid is beperkt dus wees er snel bij! Ook voor aantrekkelijke streek- en/of duurzame kerstpakketten kun je bij ons terecht.

Daarnaast kun je ook zelf aan de slag: Vechtenaer BIO Paleo biedt enkele graanloze paleo broodmixen waarmee je in een handomdraai een lekker, voedzaam brood op tafel zet! Het Paleo principe richt zich op goede, verse ingrediënten waar ons lichaam en de spijsvertering van ons lichaam, op zijn gevormd.

En last but not least: We leveren landelijk! Naast ons dagelijkse levergebied komen we nu wekelijks op donderdag en vrijdag in de rest van het land. Zegt het voort!

De activiteiten van al onze deelnemers kun je volgen op onze facebookpagina.

Wij wensen je een smakelijke week!

---

Vriendelijke groet,

Anno Müller

Keizersweg 79

7451 PH Holten

Geschenkpakket Puur & Smaakvol

 

In heel Nederland

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »