Persbericht

Min: €0 Max: €5

Holten en Roelofarendsveen, 19 mei 2016De eerste streekproducten van uniqlekker.nl thuisbezorgd

Tientallen leveranciers bundelen duurzame levensmiddelen

Vanaf deze week is het voor het eerst mogelijk om in de gehele Randstad, Achterhoek, Twente en Salland streekproducten uit alle provincies van Nederland thuisbezorgd te krijgen. Een gezin uit Haarlem was er als de kippen bij, en ontvangt de duurzame levensmiddelen en streekproducten van 30 samenwerkende Nederlandse producenten en leveranciers als eerste.

MARKTPLAATS

uniqlekker.nl lijkt een gewone webshop maar is een internet marktplaats. Dit is een volkomen nieuwe manier van thuiswinkelen in Nederland. Duurzame levensmiddelen en streekproducten komen met een uniek snelle service, direct van de producent en leverancier naar de consument. Veel van de houdbare, koelverse en diepgevroren producten die voor 13.00 uur door consument worden besteld, worden nog dezelfde avond thuisbezorgd.

Met deze service maakt uniqlekker.nl een duurzaam en origineel assortiment van levensmiddelen beschikbaar voor een groot publiek. Heerlijke streekproducten die alleen regionaal verkrijgbaar waren, worden nu voor iedere bewuste consument bereikbaar. Van Nederlandse kwaliteitswijn tot truffelmayonaise, van biologisch brood tot eko sla, van regionale maaltijdbox tot erkend boerderijzuivel. Alle producten die aangeboden worden, zijn ambachtelijk bereid of hebben een duurzaam label. Het productaanbod groeit continu door nieuwe deelnemende partners.

Waar het allemaal om te doen is, is het bestelde product vers en op tijd bij de klant te brengen. Deze innovatieve e-fulfilment wordt verzorgd door het Overijsselse Müller Fresh Food Logistics. De leveringen gaan deze week in de gehele Randstad, Achterhoek, Twente en Salland van start en zijn nu al te bestellen. De initiatiefnemers zijn vol vertrouwen dat de dienstverlening na enkele maanden landelijk aangeboden kan worden. Ook worden op een later moment andere bijzondere producten aangeboden .

Müller Fresh Food Logistics organiseert de complete logistiek voor webaanbieders die levensmiddelen gerelateerd zijn. Müller is een gerenommeerd specialist in de logistiek van koelverse- en diepgevroren levensmiddelen, met een historie van 78 jaar. Door de leveringen van tientallen en later honderden leveranciers te bundelen, worden grote milieuvoordelen behaald. Müller ontving daarmee al in 2013 een LEAN and GREEN STAR voor 36.1% CO2 reductie. Ook is Müller Fresh Food Logistics BIO-gecertificeerd.

Bekijk een overzicht van het aanbod op uniqlekker.nl en volg ons op facebook.com/uniqlekker.


Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »