Noaber Eieren, Scharrel, Klasse M 20 stuks (Noaber Eieren)

·              Streekproduct:
Noaber eieren zijn afkomstig van legkippen uit de oostelijke streek van ons land. Op de achterkant van de eierverpakking vind u de naam van de boerderij waarvan de eieren afkomstig zijn.

·              Herkenb...

Artikelnummer: 29850642
·              Streekproduct: Noaber eieren zijn afkomstig van legkippen uit de oostelijke streek van ons land. Op de achterkant van de eierverpakking vind u de naam van de boerderij waarvan de eieren afkomstig zijn. ·              Herkenbaar: Noaber eieren zijn herkenbaar aan het zegel op de eierverpakking. Hierop zijn twee personen te zien. De Noabers. Deze twee mensen staan dicht bij elkaar en symboliseren het dicht bij elkaar staan van U en de boer. ·              Echt vers: Noaber eieren worden direct op de dag van leggen verpakt op de boerderij en zo snel mogelijk getransporteerd naar geselecteerde verkooppunten. Zodoende bent u altijd verzekert van een zo lang mogelijke THT. ·              Duurzaam: Noaber eieren worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Het streven is om jaarlijks vooruitgang te boeken op het gebied van dierwelzijn, milieu, energie, arbeidsomstandigheden en een eerlijk opbrengst. ·              Gezond: Noaber eieren zijn gezond! Ze bieden een interessante combinatie van voedingsstoffen. Een ei brengt 10 essentiële voedingsstoffen aan in relevante hoeveelheden voor slechts ongeveer 90 kcal (zo’n 5 % van de gemiddelde aanbevolen hoeveel energie per dag). Eieren zijn rijk aan eiwitten van de beste kwaliteit: zij bevatten alle essentiële aminozuren in een goede verhouding en leveren het lichaam daarmee belangrijke bouw- en onderhoudsmaterialen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »