Over uniqlekker.nl

uniqlekker.nl is een samenwerkingsverband van kleine en middelgrote gespecialiseerde producenten en leveranciers van biologische en andere duurzame levensmiddelen, dieetvoedsel en streekproducten. We zijn bijvoorbeeld boeren, bakkerijen, brouwerijen, speciaalzaken, importeurs, en nog veel meer. Je kunt op uniqlekker.nl rechtstreeks onze producten kopen. Verser, gevarieerder, duurzamer, sneller, efficiënter, betrouwbaarder en lekkerder kan bijna niet!

Op uniqlekker.nl kun je vooral producten kopen die een keurmerk of label hebben. Dit kan een keurmerk zijn voor biologische producten, voor streekproducten, voor duurzaam gevangen wilde vis, enzovoort. We leggen ook uit waar die keurmerken voor staan. Je weet dus dat het betrouwbaar is en je koopt direct van de leverancier.

Bent u leverancier en wilt u ook graag uniqlekker.nl deelnemer worden, neem dan contact met ons op per email of telefoon. We breiden ons assortiment graag uit en gaan dus graag met u in gesprek.

Verzenden & retourneren
e-fulfillment van deze fresh food marktplaats wordt verzorgd door Directfresh BV en Müller Fresh Food Logistics BV, een familiebedrijf uit Holten, Overijssel, met meer dan 75 jaar ervaring in food logistics. Zij is in het bezit van onder andere de volgende kwaliteitscertificaten:


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »