Disclaimer

Het doel van deze site is informatie op het terrein van uniqlekker.nl op eenvoudige wijze voor iedereen toegankelijk te maken. De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Niettemin kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. uniqlekker geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit.

De uniqlekker is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de site.

De uniqlekker-site bevat externe links. Zij staan op de website vermeld als service voor de bezoeker. uniqlekker is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina’s van derden. Dat geldt ook voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop aangeboden worden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »