De Buurman Maaltijdboxen

Min: €0 Max: €60

MAALTIJDBOXEN

Met een maaltijdbox van De Buurman hoef je je niet meer af te vragen wat je vanavond eet. Je ontvangt namelijk alle verse ingrediënten voor 3 overheerlijke maaltijden, met onze handige recepten erbij. Alle producten worden op maat geleverd en de recepten zijn afgestemd met onze diëtisten. Zo weet je zeker dat je lekkere én verantwoorde maaltijden eet.

Wij werken zo duurzaam mogelijk. Daarom werken wij in onze eigen streek (Salland, Vechtdal, IJsseldelta) met afhaalpunten. Zo kan je eenvoudig e maaltijdbox ophalen wanneer het jou uitkomt (bijv. na je werk) en hoef je niet op de bezorger te wachten.

Als je in de buurt woont, kan je dus ook rechtstreeks op onze website bestellen. Zo bespaar je de verzendkosten en kan je profiteren van het gemak van je eigen account bij De Buurman. Je kunt elke week een maaltijdbox ontvangen, maar je kunt er ook voor kiezen om een week over te slaan, lang te pauzeren of zelfs helemaal te stoppen na één maaltijdbox. Je zit bij De Buurman nergens aan vast.

LOKALE HELDEN

Om onze maaltijdbox mogelijk te maken, werken wij samen met onze lokale helden. Dit zijn boeren, telers en ambachtslieden die met veel passie hun producten maken, waar wij vervolgens de maaltijdbox mee vullen. Door zorgvuldig de juiste lokale helden te kiezen, weten wij weer precies wát we eten en van wíé we eten. Zo kunnen wij garanderen dat de producten op duurzame wijze geteeld en gemaakt worden en dat er verantwoord met de dieren wordt omgegaan.

ONLINE SHOP

Naast de maaltijdboxen hebben we ook een online shop. Hier kan je losse producten van onze lokale helden kopen. Je kunt ze los kopen of als lekkere aanvulling op je maaltijdbox. Je kunt ook kiezen voor de andere boxen in ons assortiment. We hebben 2 ontbijtboxen, 2 borrelboxen en een lekkere weekendbox.

Wil je meer weten over onze producten of hoe wij werken? Neem dan een kijkje op DeBuurman.nu. Als je vragen hebt, mag je ook altijd even contact met ons opnemen.

LOKALE HELDEN


keurmerk

bewaaradvies

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »