Achtergrond

uniqlekker.nl helpt vooral kleine producenten van duurzame levensmiddelen en streekproducten om de meer bewuste fijnproevers te bereiken. Lokale specialiteiten die overwegend regionaal verkrijgbaar waren, worden nu voor iedereen bereikbaar. Van Nederlandse kwaliteitswijn tot truffelmayonaise, van biologisch brood tot eko sla, van regionale maaltijdbox tot erkende boerderijzuivel. Alle kwaliteitsproducten die aangeboden worden, zijn ambachtelijk bereid of hebben een duurzaam label. Het productaanbod groeit continu door nieuwe deelnemende kleine en duurzame producenten en leverancier.

uniqlekker.nl is een initiatief van Anno Müller. Na een jaar bij Artsen zonder Grenzen en een carrière in de IT, logistiek en financiën, werkte hij ruim 10 jaar als noodhulpverlener en ontwikkelingswerker voor het Rode Kruis. Hij woonde in 12 landen en bezocht er meer dan 70. Overal proefde Anno de trots en unieke smaak van de lokale keuken en bij terugkeer in Nederland werd het idee van uniqlekker geboren.

Onder het motto “think global, act local” bleek het mogelijk om, in samenwerking met het in koelvers gespecialiseerde logistieke bedrijf van zijn familie, een nieuwe manier van boodschappen doen aan te bieden. Deze marktplaats voor streekproducten en duurzame levensmiddelen is de directe schakel tussen consument en producent.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »